23 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle

23 Eylül 2010 Perşembe

http://www.magazinmedya.com/wp-content/magazin-paparazzi/2009/02/muge-anli-zulbiye-katili-300x248.jpg23 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle , Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Eylül  İzle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Eylül 2010
23 Eylül 2010 Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle  ekranların sevilen yüzü Müge Anlı atv ekranlarında hafta içi her gün sizler buluşuyor..Her sabah tatlı gülümsemesi ile atv kanalında saat 10:00'da sizlerle..
Sağlık, eğitim gibi hayata dair her konunun, alanında isim yapmış uzmanlarla ele alınacağı programda, ekran başındaki izleyici ve stüdyodaki konuklar her an sürprizlerle karşı karşıya geliyor. guncelhabercom.blogspot.com Ele aldığı konularla gündemin nabzını tutmayı hedefleyen program, sanatçıların da kendini dobra dobra ifade ettiği bir arena... 23 Eylül 2010 Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle birbirinden farklı  faili meçhul dosyalar ele alınırken çözüme kavuşturuluyor. Hiç bir programı rakip olarak kabul etmeyen, farklılığıyla yayın dönemine damgasını vuracak olan programda sosyal sorumluluk projelerine de yer verilmeye devam ediyor. Müge Anlı Kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasının startı veriliyor.guncelhabercom.blogspot.com

POMEM 2011 Başvuruları

pomem
pomem
POMEM adaylarından en çok gelen sorulardan bir tanesi, 2011 yılı için POMEM başvurularının ne zaman olacağı ile ilgilidir. 2011 POMEM için resmi açıklamanın 2010 KPSS lisans sınavından sonra yapılması beklenmektedir.
Bilindiği gibi, POMEM yaş düzenlemesini içeren kanun değişikliği, 19.06.2010 tarihli resme gazetede yayımlanarak yürürlüğü girmiştir.
Buna göre POMEM başvurusi için yaş düzenlemesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir:
"En az dört yıllık yükseköğretim kurumlarından veya bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olup, sınav tarihi itibarıyla 28 yaşından gün almayan erkek ve bayanlar ile askerliğini yapmış 30 yaşından gün almamış erkek adaylar arasında yapılacak seçme sınavında başarılı olanlar, altı aydan az olmamak üzere polis meslek eğitimine alınırlar."
Adaylardan gelen sorulardan birisi de, 2011 yılı için POMEM'e 2 yıllık önlisans programından mezun olanların da başvurup başvurmayacağı ile ilgilidir.
Önlisans mezunlarının POMEM'e başvuru hakları bulunmamaktadır. İki tane önlisans (2+2) bitirilse de yine başvuru hakkı oluşmaz.
Önlisansı 4 yıllık lisans programına tamamlayanlar başvuru yapabilirler.
KPSS önlisans puanı ile POMEM'e başvurulmaz. Kişi, 4 yıllık lisens mezunu da olsa, önlisans KPSS puanı ile POMEM'e başvuramaz.
2010 lKPSS lisans sınavının yapılmasından sonra EGM'nin bir açıklama yapması beklentisi bulunmaktadır. POMEM bölümünü incelemek için TIKLAYINIZ.

***

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, KPSS'deki iddialara ilişkin soruşturmanın tamamlanmasının ardından üniversite mezunu 10 bin polis alınması için ilan vereceklerini bildirdi.

Bakan Atalay, “İltica ve Göç” konulu Avrupa Birliği (AB) Bakanlar Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere özel uçak “ATA” ile Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti.

Atalay, Esenboğa Havalimanı'nda, KPSS'ye ilişkin soruşturmanın tamamlanmasının ardından üniversite mezunu 10 bin polis alınması için ilan vereceklerini belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugün YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ile görüştükten sonra Bakanlar Kurulu toplantısında konuya ilişkin bilgi verdiğini ifade eden Atalay, şöyle konuştu:

“Konunun, polisle ilgili bir boyutu yok artık, yargı boyutu var. Milli Eğitim Bakanımız, YÖK ile bu konuyu tekrar görüşüp değerlendirecekler. Kamuya personel alınacak. Acil olan bu. Biz de 10 bin polis alacağız. Bunun için ilan vereceğiz ama KPSS'nin sonucunu bekliyoruz. Sınav sonucu bir kesinleşsin. İptal mi edilecek, yoksa bu haliyle geçerli mi olacak, sadece içinden sorunlu olanlar mı ayıklanacak, bir kararın verilmesi gerekiyor. Yani bu, daha çok istihdam edilecekler açısından bir gecikmeyi öngörüyor. Dolayısıyla biz de bir an önce karar verilsin istiyoruz.”

Atalay, her yıl KPSS sonuçlarına göre üniversite mezunu polis aldıklarını anımsatarak, “Bu sınavın sonucuna göre üniversite mezunu 10 bin polis daha alacağız. İlan verecektik ama geciktirdik. Sebebi, bu sınavın sonucundaki belirsizlik. Sonucu bekliyoruz. İlanımız olacak” dedi.

Kaynak:Polislik.Net

POMEM GiRiŞ KOŞULLARI 2010 - 2011

POMEM GiRiŞ KOŞULLARI 2010 - 2011

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri Giriş Koşulları…
a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
b) En az dört yıllık yüksek öğretim kurumu veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak.
c) Değerlendirme ve seçme işlemlerinin ilk günü itibarıyla, askerliğini yapmamış erkekler ile bayan adaylar için 28 yaşından, askerlik hizmetini yapmış erkek adaylar için 30 yaşından gün almamış olmak (18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde düzeltmeden önceki yaş dikkate alınır.)
ç) Erkekler için 167 santimetreden, bayanlar için 165 santimetreden kısa boylu olmamak.

d) Sağlık yönünden, Sağlık Yönetmeliğinde belirlenen şartları taşımak.
e) Başvuru öncesi ve başvuru sırasında; genelev, birleşme yeri, randevu evi, tek başına fuhuş yapılan mesken ve bu gibi yerlerde aracılık, bekleyicilik ve benzeri bir meşguliyeti bulunmamak; fuhuş, kumar, uyuşturucu veya uyarıcı madde nedeni ile hakkında herhangi bir adlî veya idarî soruşturma veya kovuşturma devam ediyor olmamak, idarî yaptırım uygulanmamak veya hüküm giymemiş olmak, bunlardan herhangi birinin uzlaşma yoluyla sonuçlandırılmamış veya yine bunların herhangi birisiyle ilgili olarak mahkemece hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmemiş olmak ya da başka bir tedbire çevrilmemiş olmak.
f) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı altı ay veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış veya yasaklanmış haklar geri verilmiş olsa bile; devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından;
1) Mahkûm olmamak.
2) Hükmün açıklamasının geri bırakılmasına karar verilmemiş olmak.
3)Devam etmekte olan bir kovuşturma bulunmamak veya kovuşturması uzlaşma ile neticelenmemiş olmak.
g) (e) ve (f) bentleri adayın eşi hakkında da uygulanır.
ğ) Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye veya parti kollarına üye bulunmamak, daha önceden üyeliği var ise ayrıldığını belgelemek, terör eylemleri ile organize suç faaliyetlerine katılmamış olmak.
h) Herhangi bir kadınla veya erkekle nikâhsız olarak birlikte yaşıyor olmamak.
ı) Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak.
i) Silah taşımaya ve silahlı görev yapmaya hukukî bir engeli bulunmamak.
j) 8/5/2005 tarihli ve 25809 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Polis Meslek Eğitim Merkezleri Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 11 inci maddesi kapsamında ilişiği kesilenler hariç, Genel Müdürlük bünyesindeki eğitim kurumlarından ayrılmış veya çıkarılmış ya da herhangi bir yükseköğretim kurumundan disiplinsizlik nedeniyle çıkarılmamış olmak.
k) KPSS puan türünden, Genel Müdürlükçe belirlenecek taban puan veya üzerinde puan almış olmak.
l) İlgili mevzuat kapsamında yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, şartları aranır.
Başvuru esnasında istenen belgeler
a) Başvuru dilekçesi, (Başvuru esnasında İl Emniyet Müdürlüklerince verilecektir.)
b) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu, (Başvuru esnasında İl Emniyet Müdürlüklerince verilecektir.
c) Lisans diplomasının veya geçici bitirme belgesinin aslı ve fotokopisi,
ç) Askerliğini yapmış olanlardan terhis belgesi ve fotokopisi (Askerliğini yapmamış aday, POMEM Müdürlüğüne kayıt esnasında askerlikle ilişiği olmadığına dair belge ibraz eder.),
d) Evli ise evlenme cüzdanının aslı ve fotokopisi,
e) KPSS Sonuç Belgesinin aslı ve fotokopisi,
f) 16/7/1982 tarihli ve 8/5105 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmeliğe uygun olarak son bir yıl içinde çekilmiş (4) adet vesikalık fotoğraf,
İstenen belgelerin fotokopileri, başvuru sırasında görevli tarafından asılları ile karşılaştırılarak kontrol edildikten sonra “Aslı Görüldü” ibaresi ile teslim alınır ve belgelerin aslı adaya geri verilir.
Müracaat Kabul İşlemleri
Adayların, ikamet ettikleri İl Emniyeti Müdürlüklerine duyurulacak tarihler arasında başvuru esnasında istenen belgelerle birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir. Eksik belge veya posta yolu ile ya da başvuru zamanı geçtikten sonra yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Başvuru esnasında evraklar eksiksiz teslim alınıp, adaya ilişkin Başvuru Formu ile Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formları İl Emniyet Müdürlüğünce tanzim edilecektir. Evli olan adayların eşleri için de Güvenlik ve Arşiv Araştırması formu düzenlenecektir.
Değerlendirme Ve Seçme İşlemleri
Değerlendirme ve seçme işlemi, Emniyet Genel Müdürlüğünce belirlenecek bölge merkezlerinde görevlendirilecek Kurul tarafından yapılacaktır. Değerlendirme ve seçme işlemi, Emniyet Genel Müdürlüğünce ilan edilen eğitim dönemleri için geçerlidir.
Kurul, adayı bizzat görerek değerlendirme ve seçme işlemini aşağıda belirtildiği gibi üç aşamada yapar.
a) İlk aşamada; Kurul, adayların fizikî görünüşü, konuşma düzgünlüğü, Emniyet Teşkilatı Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen hususlar ile Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliğinde belirtilen giriş şartlarına haiz olup olmadığı ve arşiv araştırması sonuçlarını dikkate alarak değerlendirmesini yapar. Değerlendirme sonucu olumlu bulunan aday ikinci aşamaya geçer. Kurul, kararını oy birliğiyle alır. Kurul, kararını Değerlendirme Karar Formuna işler. Kararın olumsuz olması durumunda gerekçeli karar forma yazılır.
b) İkinci aşamada; adaylara, Genel Müdürlükçe belirlenecek konuların yazılı olduğu bir kart çektirilir. Konu ile ilgili konuşma yapması istenilir. Her bir adaya konu hakkında düşünmesi ve sunum yapması için eşit süre verilir. Değerlendirme sırasında adayın;
1) Konu hakkında bilgi düzeyi,
2) Kendisinden istenileni kavrama,
3) Kendine güven duyma,
4) İfade etme yeteneği,
5) Beden dilini kullanma becerisi,
olmak üzere beş ayrı kritere göre değerlendirmesi yapılır. Kurul üyelerinden her biri, bir kriteri değerlendirir. Değerlendirme, her bir kriter on iki puan olmak üzere toplam altmış puan üzerinden yapılır.
c) Üçüncü aşamada; adayın fizikî yeterliği, Genel Müdürlükçe belirlenecek alanlara ve kriterlere göre değerlendirilir. Adayın fizikî yeterlik durumu toplam kırk puan üzerinden değerlendirilir.
Adayın başarılı sayılabilmesi için, ikinci ve üçüncü aşamada belirtilen toplam tam puanların ayrı ayrı %50’sini aşması gerekir.
Değerlendirme ve fizikî yeterlik aşamalarından herhangi birinde “POMEM ÖĞRENCİ ADAYI OLAMAZ” kararı verilen aday başarısız sayılır ve bir sonraki aşamaya katılamaz.
Anılan aşamalardan herhangi birine katılmayan aday başarısız sayılır.
Yapılan değerlendirmeler sonucunda, aday hakkında Kurulca; “POMEM ÖĞRENCİ ADAYI OLUR” veya “POMEM ÖĞRENCİ ADAYI OLAMAZ” şeklinde karar verilir. Bu karar Değerlendirme Karar Formuna işlenir. Kararın olumsuz olması durumunda gerekçeli karar forma yazılır.
Değerlendirme sonuçlarına göre “POMEM ÖĞRENCİ ADAYI OLAMAZ” kararı verilenlerin listesi aynı gün Kurul tarafından, görülebilecek ilan panolarına asılır ve beş gün süreyle askıda kalır.
Kurul kararları kesindir.
Hakkında “POMEM ÖĞRENCİ ADAYI OLAMAZ” kararı verilen aday, aynı dönem için bir başka Kurula müracaat edemez.
Başarı Listesinin Düzenlenmesi
Genel Müdürlükçe ilan edilen sayıda POMEM’lere öğrenci alınır. Alınacak öğrencilerin başarı listesi, KPSS puanı ile değerlendirme ve fizikî yeterlik puanlarının toplamına göre, en yüksek puandan başlanarak erkek ve bayan olmak üzere ayrı ayrı başarı sıralaması yapılır. Sıralama sonucunda eşitlik olması hâlinde, KPSS puanı daha yüksek olan aday tercih edilir. Sıralama sonucuna göre, o yıl belirlenen kontenjan miktarı kadar aday asıl, bu miktarın % 30’u kadar aday yedek olarak ilan edilir.
POMEM Adaylarının Sağlık Kurulu Rapor İşlemleri
Emniyet Teşkilatına alınacak personelin sağlık kontrolleri Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda yapılmaktadır.
Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği İçin Tıklayınız…
BAŞVURU YERLERİ:
Müracaat İşlemleri: Adayın ikamet ettiği İl Emniyet Müdürlüğü
Değerlendirme ve Seçme İşlemleri: Adayın ikamet ettiği İl’e göre belirlenecek Bölge Merkezleri
BİLGİ İÇİN:
EGM Eğitim Dairesi Başkanlığı Necatibey Caddesi No:70 Çankaya/ANKARA ve
İl Emniyet Müdürlükleri Eğitim Şube Müdürlükleri
Eğitim Dairesi Başkanlığı İrtibat Telefonları:
POMEM Şube Müdürlüğü: 0 312 412 14 62–63–64–66–68
İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü : (Sınav İşlemleri) 0 312 412 14 33-34-35
POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜKLERİ:
1- İstanbul Arnavutköy Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü :
Çardaktepe Mevkii Gaziosmanpaşa/İSTANBUL
Tel: 0 212 686 18 50-51 / 0 505 824 48 58
2- Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü:
Gümüşdere Köyü/Sarıyer-İstanbul
Tel: 0 212 203 87 09–10 / 0 505 318 86 02
3- Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü:
Topyatağı Mevkii-AYDIN
Tel: 0 256 219 84 88–89 / 0 505 318 09 51
4- Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü:
Beşiktaş Mahallesi Necati Önen Caddesi-BİLECİK
Tel: 0 228 212 03 15 / 0 505 318 11 51
5- Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü:
Şehit Özsaraç Caddesi Merzifon-AMASYA
Tel: 0 358 514 35 44
6- Eskişehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü :
Ertuğrul Gazi Mahallesi ESKİŞEHİR
Tel: 0 222 310 34 34-17 / 0 505 318 26 50
7- İzmir Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü :
Ankara Asfaltı No:2 Hacılarkırı Bornova/İZMİR
Tel: 0 232 478 18 67 / 0 505 318 87 01
8- Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü :
Ankara yolu asfaltı 6.Kilometre POMEM Müdürlüğü/ÇANKIRI
Tel: 0 376 218 14 72-73 / 0 505 318 18 50
9- Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü :
Koca Vilayet Mah. 29108 Sk. No:2 Yenişehir / MERSİN
Tel: 0 505 318 33 75


Kaynak : Pomem.org

Pomem Yaş Sınırı Yükseldi , Pomem Yaş Sınırı Yükseltiyor

http://www.erzincan.pol.tr/image/pomem.jpgHükümet Sözcüsü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, 20 bin polis memuru kadrosunun ihdas edilmesine yönelik kanun tasarısının Bakanlar Kurulunda imzaya açıldığını bildirdi.
Çiçek, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.Toplantıda bazı kanun tasarılarını imzaya açtıklarını belirten Çiçek, bunlardan bir tanesinin polis meslek eğitimine alınacak yüksek öğretim mezunları yaş sınırının 27′den 28′e, askerliğini yapmış olanlarda da 29′dan 30′a yükseltilmesi ve 20 bin polis memuru kadrosunun ihdas edilmesi olduğunu söyledi.
Çiçek, Türkiye’de güvenlik hizmetlerinin layıkıyla sürdürülebilmesi bakımından kişi başına düşen polis sayısında noksanlık olduğunu belirterek, ”Bu da ister istemez asayiş ve huzurun temini bakımından özellikle büyük şehirlerimizde bazı problemler çıkarmaktadır. Avrupa Birliği üyesi ülkelerde bir polise 250 kişi düşerken halen ülkemizde bu 300′ün üzerindedir. Dolayısıyla bu açığın kapatılabilmesi lazım. Öbür taraftan da mesleğe daha yüksek eğitim görmüş insanların kazandırılabilmesi bakımından dan bu düzenlemenin yapılmasın da fayda görülmüştür” diye konuştu

Face'de Hemen Okey Oynayın

22 Eylül 2010 Çarşamba

http://pic1.resimupload.com/r10/resim_285619422.jpg
eski okey2 Facebook ta Hemen Okey OynayınFacebook Sosyal Paylaşım Sitesinin En Çok Tercih Edilen Uygulaması Facebook Türkiye Uygulama Merkezinin Hazırlamış Oldugu Okey Uygulamasıdır. facebook.com Sosyal Paylaşım Sitesinin Türkiye Üyesinin Toplamı 6 Milyonun Üzerindedir. ve Bunun 1 Milyonu Hazırlamış oldugumuz OKEY uygulamasını Kullanmaktadır…
Facebook için özel olarak tasarlanmış bu uygulama sayesinde arkadaşlarınızla ve diğer facebook kullanıcılarıyla okey oynayabilir, sohbet edebilir, müzik dinleyebilirsiniz.
Puanlama sistemi öncesi düzenlemeler
Oynama süresi 30 saniye ile sınırlandırıldı. Bu süre içinde oynamayan kullanıcıları masadan atabilirsiniz.
Şikayet et / Engelle
Daha kaliteli bir oyun ortamı oluşturmak için, uygunsuz davranışlarda bulunan kullanıcıları bize şikayet edebilirsiniz. Bunun için kullanıcının resminin üzerine tıklayarak açılan menüde “Şikayet et” i seçin. Ayrıca, sizi rahatsız eden kullanıcıların yazdıkları iletileri görmemek için kullanıcı resminin üzerine tıklayarak “Engelle” yi seçin.
Puanlama sistemi
Puanlama sistemi devrede. Artık kazandığınız oyunlar için puan kazanacak, kaybettiğiniz ya da yarıda bıraktığınız oyunlar için puan kaybedeceksiniz...

Profil resminizin diğer kullanıcılara görünebilmesi için 1200 puana ulaşmanız gerekiyor.
Facebook Okey Uygulamamızı Kullanan 1.240.000 (Bir Milyon İkiyüz Kırk Bin)  Facebook Türkiye Üyesi Bulunmaktadır… Hemen Bu Uygulamaya Geçerek Keyfini Sürün
bu linke  tıklayınız OKEY OYNA
veya
OKEY OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ !

———————————————————————————-

GÖRÜNTÜLÜ TAVLA UYGULAMASINI DENEDİNİZ Mİ? GÖRÜNTÜLÜ TAVLA UYGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ !

Okey Ugulamamız İçin İstek/Öneri ve Şikayetlerinizi Yorumlarınızda Belirtiniz

Facebook Hack , Facebook Güvenlik Açıkları

http://pic1.resimupload.com/r10/resim_285619422.jpg

gizlesenizde özel bilgileriniz, Facebook’ta tamamıyla açık.Birkaç basit yöntemle tüm sakladığınız herşey gün ışığına çıkıyor.

Facebook’taki açıkları daha iyi anlayabilmek için öncelikle 2 kavramı bilmemiz gerekir.Bunlar id ve network’tür.
Id siteye üye olan her kullanıcıya verilen sıra numarasıdır.İkinci kavram network sizin bulunduğunuz ülke veya okuduğunuz okul için özelleşmiş gruplardır.Network bir tür ortak nokta olduğu için Facebook bazı özellikleri kişinin bağlı olduğu network’teki üyelerin görebileceği şekilde kodluyor.
Photo Comment(Yorum Açığı)
aFACEBOOK Facebook Hack   Güvenlik AçıklarıBir kodlama açığıdır.Kişi bağlı bulunduğu network’e açıksa yada hiçbir network’e üye değilse kişinin fotoraflarına yapılan yorumları ve fotoraflarını görebilirsiniz.aynı anda binlerce network’e bağlı gözükebilirsiniz.Açığın kullanımı
View Friends Açığı(Arkadaş listesi açığı)
Arama sonuçlarında gördüğümüz gibi bazı kullanıcılar view friends özelliğini kısıtlamış durumda ve arkadaş listesini göremiyoruz.Yukarda anlattığım photo comment açığı ile kişinin herhangi bir resmini tıklıyoruz.Resim açıldıktan sonra “Tag this photo” diyerek resmin üzerinde bir yere tıklıyoruz.Karşımıza küçük bir kutu açılıyo ve kişinin arkadaş listesi yükleniyor.Bu şeilde arkadaş listesine ulaşabiliyoruz.
Super wall açığı
Eğer kişi profilini gizlemişse ve arkadaşlarını görmemzi de engelliyorsa sıradan bir kullanıcı için kişi hakkında tek ulaşabileceği bilgi Facebook’a üyeliği ve eğer eklemişse kişisel resmidir.Bu kısıtlı durum super wall ile aşılabiliyor.BU açık ile kişi tüm güvenlik ayarlarını maksimum tutsa bile girebiliyoruz
Artık kişiye gelen mesajları görebilir.Kişinin fikri yapısı ve hayat görüşü gibi önemli bilgilere ulaşabilirsiniz.
Fun Wall Açığı
Fun wall da super wall’a benzeri uygulama.Farkı bu uygulamada daha çok mizahi videoların bulunması.Bu açık sayesinde kişinin kullanıcı ve hangi videoları kabul edip etmediğini görebiliyoruz.
http://apps.facebook.com/crazyfunpix/view.php?id=KişininIdNumarası
şeklinde kullanıyor.Bu sayede kişinin fun wall’ına bağlanabiliyor bilgilere girebiliyoruz.
Facebook Bug’ları
Facebook dünyanın en çok tıklanan sitelerinden biri olmasına rağmen yinede bazı programlama hatalarına sahip.Aktivasyon yapmayan üyelerin bilgilerinin de tamamen saklanmasına rağmen bir kod hatası ile sisteme girebiliyor ve kişinin ismini görebiliyoruz.örneğin kişi 123 numarası ile aktivasyon yapmamış o zaman
tıklayın ve bizi doğrudan anasayfaya atıyor ve bilgi vermiyor fakat
http://www.facebook.com/album.php?aid=3&id=123 yaptığımız taktirde içerik bulunamadı diye hata veriyor.Ama alttaki satırlardan biri “View 123(kişinin adı)” şeklindedir.Bu hesabın kime ait olduğunu bulabiliyoruz.
Karışık şifreleme değil base64
Birisi size mesaj yollayınca facebook’ta kayıtla epostanıza bir uyarı geliyor.

facebook şifre kırma,facebook şifre kırma

http://pic1.resimupload.com/r10/resim_285619422.jpg

Daha önceden yöneticisi olmayan grupların nasıl listenecegini benzer arama ile sizlere anlatmıştık fakat bu anlattıgımız yöntemi facebook sosyal paylaşım sitesine ilettigimizide belirtmiştik o kadar fazla şikayet maili aldık ki maillerde hep aynı şeyler neden açıgı söylediniz bizde dedik bakın herzaman yedekte sakladıgımız birşey vardır işte şimdi yeni versiyonu ile birlikte =) Birçogunuzun merak ettiği bir olay daha varki uzun zamandır anlatma fırsatı bulamadım. Bugünde acayip derecede mutlu oldugumdan siz facebook türkiye kullanıcıları ile Facebook Sosyal paylaşım sitesindeki düşen gruplara nasıl yönetici olacagımızı anlatacagım herşeyden önemlisi bu grupları nasıl bulacagımız önemlidir

Öncelikle arama motorumuz Google giriş yapıyoruz arama kısmına site:facebook.com There are no admins left in this group! kırmızı renkte yazılı yazıyı aynen aratıyoruz karşımıza çıkan facebook linkleri düşmüş gruplardır. Yöneticileri silinmiş olabilir, grup amacı dışına çıkmış olabilir. hiç emek vermeden direk gruplara çökebilirsiniz. İllegal bir durum söz konusu degildir. Herşeyi legal olarak degerlendirirsek seviniriz.
Hepinize bol grup almalar…


;' Guncelhabercom.Blogspot ''

Justin Bieber Sevgilisi , Justin Bieber Jasmine Villegas

Justin Bieber Sevgilisiyle Çok Samimi Foto'larını Buldum1 Tanesini Ekleyeceğim ; ) Bieber Kızları Adam Olun Taam mı : )


Alin Ulenn GÖrdünüzmü Çocuğu xDe Jasmine Villegas ı Yutuyor Resmen Hehehehehe

Valencia - Atletico Madrid Maçı Canlı İzle

Valencia - Atletico Madrid Maçı Canlı İzle

Maç Saati : 22:00

Bu Maç Tehlikeli Oynadıysan Yandın Demektir : ) Belkide Tutar Ama : ) Her İki Takımda Güçlü ŞAMPİYONLAR'DA Valencia Bursaya 4 Attı Bakalım Ne Yapacak Bence Bu Maç Berabere  ; )

Inter - Bari Maçı Canlı İzle

Inter - Bari Maçı Canlı İzle

Maç Saati 20.45

İnter Alır Farka Koşar.

Genoa - Fiorentina Maçı Canlı İzle

Genoa - Fiorentina Maçı Canlı İzle

Maç Saati 20:45

Fiorentina Alır !

Lazio - Milan Maçı Canlı İzle

Lazio -  Milan Maçı Canlı İzle

Maç Saati 20:45

Milan Çakar : )) Fark Beklemeyin Az Zorlanacak ; )

Brescia - Roma Maçı Canlı İzle

Brescia -  Roma Maçı Canlı İzle

Maç Saati :20,:45

Maçı Roma Alacak Ahamda Şuraya Yazdım İzleyin ve Görün Snra Yorum AtıN ; ) :D

Lecce - Parma Maçı Canlı İzle

Lecce - Parma Maçı Canlı İzle

Maç Saati 20:45

 Parma Alır Gibi Ama Bu Maçta Tereddütlü : )

Bologna - Udinese Maçı Canlı İzle

Bologna - Udinese Maçı Canlı İzle

Maç Saati : 20:45

Bu Maç Udinese Alablir Ama Tereddütlüyüm : (

Nancy - Bordeaux Maçı Canlı İzle

Nancy - Bordeaux Maçı Canlı İzle

Maç Saati 20:45

Bordeaux Alır Bro AFFEDMEZ ; )

Almeria - Levante Maçı Canlı İzle

Almeria - Levante Maçı Canlı İzle
Maç Saati 20:00

Bu Maç Alt Biter Hacı

Barcelona - Sporting de Gijon Maçı Canlı İzle

Barcelona - Sporting de Gijon Maçı Canlı İzle
Maç Saati : 20:00

Barça Farka Koşar bro : )

Hamburger - Wolfsburg Maçı Canlı İzle

Hamburger - Wolfsburg Maçı Canlı İzle

Maç Saati : 20:00

Maç berabere biter hacı.

Borussia Dortmund - Kaiserslautern Maçı Canlı İzle

Borussia Dortmund - Kaiserslautern Maçı Canlı İzle '
Maç Saati : 20:00 Bnce Dortmund Alır Beyler.

Freiburg - Schalke 04 Maçı Canlı İzle

Freiburg - Schalke 04 Maçı Canlı İzle Maç Saati 20:00

 '' Maç Sitemizde İzleyemezsiniz.http://skorlig.blogspot.com bu sitede yayınlardan bulursanız seviniriz.

Monaco Lens Maçı Canlı İzle

Monaco Lens Maçı Canlı İzle '' Maç Sitemizde İzleyemezsiniz.http://skorlig.blogspot.com bu sitede yayınlardan bulursanız seviniriz.

Justin Bieber and Jasmine Villegas Kissing. Are they Dating?

21 Eylül 2010 Salı


(ingiliz sitesinden alındığı için çeviridir arkadaşlar az an
lamakta zorluk çekebilirsiniz. elimizden gelen bu kadar..)



Ahah Justin : (

Not: pic yukarıda gerçek. No düzenleme.
Biraz sizin kim Jasmine Villegas bilmiyor olabilir. Şey .. o Justin Bieber video girl "BABY" dir. Yasemin "BABY" video olmak bilet kazanmak mı? HAYIR, Jasmine bir model / şarkıcı ve o Justin yönetimi tarafından video olarak seçildi.
Ne bilet Justin Bieber video görünmesini kazandı insanlara? iyi .. bilet kazanan kişi bir şans Justin Bieber tanışma ve BEBEK video görünür.
Eğer "Baby" video kızların demet görüyor musun? evet, bazıları kazandırıyor.
Şimdi, kimin cehenneme Jasmine Villegas olduğunu. Nasıl cesaret Justin Bieber Jasmine Villegas resimde öpücük? lol .. Bildiğiniz gibi kızlar sakin ol ... Bu ne yönetmen değil, Justin (well. istiyor. kim bilir), ancak kaldırılmış veya "fransız öpüşme" sahne kesilmiş onun çok uygun değil, çünkü Justin Bieber sadece 15 zaman video ediliyordu yaptı.
Yasemin Villegas hakkında daha fazla bilgi.Yasemin Marie Villegas Aralık 7, doğduğu 1993 (bir önceki yılın Justin Bieber fazla). O bir Amerikalı genç R & B ve pop şarkıcısı. Villegas yarım Filipino ve yarım Meksikalı olduğunu.
Konuk oyuncular görünüşe

    
* Disney'in "Raven'a" olan o grup için seçmelere buydu.
    
* Touchstone Pictures "My Wife and Kids" yıldızı Damon Wayans
    
ABC'nin primetime gösteri * Tekrarlayan rolü "Nine"
    
* Tehdit Matrix
    
Kanada'da yayınlanan * Hillary Duff ticari
    
* Vb
Video görünüşe

    
* Kanye West müzik video "Jesus Walks" diye kapısına kadar bir kadın yardımcı yer aldı.
    
* Frankie J. '"Nasıl Deal için" s
    
için * Justin Bieber müzik video "Bebek", nerede o onun sevgilisi çalış.
    
* Vb
Yani, Are Justin Bieber ve Jasmine Villegas şimdi çıkıyor? Hayır, Justin açıkça hâlâ tek olduğunu söyledi. Ama hiç belli olmaz. Eğer bu Jasmin ve Justin bugüne kadar ileride gidiş olabileceğini düşünüyor musunuz?

Devamı: Justin Bieber ve yasemin Villegas - Yeni fotoğraf yasemin Villegas - Yasemin Justin Bieber - Justin Bieber dating yasemin Villegas Is - öpücük Justin Bieber - lamJustin Bieber ve Jasmine Villegas Kissing yasemin Villegas mi. Onlar Dating mı?


(ingiliz sitesinden alındığı için çeviridir arkadaşlar az an
lamakta zorluk çekebilirsiniz. elimizden gelen bu kadar..)

Fenerbahçe Beşiktaş Maçını Online İzle

19 Eylül 2010 Pazar

http://i41.tinypic.com/1t7y3b.jpgFenerbahçe Beşiktaş Derbisini Canlı İzle '' ve Büyük Derbi Maçı Bugün Okullar Açılacak Herkez Uyuyacakmı . ) Yoksa Maçmı İzleyecek Derken Saat 20:00'da Olması Herkezi Sevindirik Etti xDe' Maç İçin Herhangi Bir Link Yok Aklımda Ama Lig Tv Yazınca Çıkan Sitelerden Birine Gireceğiz Bakalım q7 Bu Maçta Forma Giyecek Benim GönLüm Tabikide Beşiktaşta : ) Başarılar Diliyoruz Her İki Takımada

Zerrin Arbaş Filmleri , Zerrin Arbaş Dizileri

15 Eylül 2010 Çarşamba

Dizi ve Filmleri Koyduk .)

2005 - Üç Kadın
2005 - Yeniden Çalıkuşu (Seval)
2003 - Bedel
2003 - Yeşilçam Denizi
1997 - İntizar
1996 - Kara Melek (Lamia Saylan)
1973 - Müthiş Bir Tren (Nadide)

Funda Birtek Oynadığı Diziler

2 Dizide Oynamış Ama Baya  SeviLmiş Çünkü Sene 2010 Adı Hala Dilimizde.

1995 - Bizim Ev
1990 - Çiçekler Açmak İster

Maskeli Balo Dizisi Hangi Kanalda

Şuan Önceki Bölümleri STAR TV Oynatıyor Tekrar Çıkabilir DiyorLar..

Murat Tayyar Dizileri , Murat Tayyar Oynadığı Diziler

Murat Tayyar Bir Çok Dizide Görev Aldı Aşağıda Liste Halinde Verdik.

2005 - Hırsız Polis
2005 - Şifre (Fadıl)
2005 - Kırık Kalpler Durağı
2005 - Torun ve Torunu
2003 - Kurtlar Vadisi
2003 - Parmak İzi
2002 - Ekmek Teknesi
2001 - Tatlı Hayat
2000 - Neşeli Günler
2000 - Dadı
1999 - Hayat Bağları
1999 - Deli Yürek (Katıksız)


Google Arama : Murat Tayyar Dizileri , Murat Tayyar Oynadığı Diziler

Andaç Haznedaroğlu Oynadığı Diziler

  • Deli Yürek - Gökçe Karakterinde Oynadı Dizi 1999 Yılında Çekildi
    • A.G.A Dizisi 2003 Yılında Oynandı
      • Çınaraltı 2003 Yılında Oynandı
        • Haziran Gecesi 2004 Yılında Oynanıldı
          • Gülpare Dizisi 2006 Yılında Oynandı
            • Dudaktan Kalbe Dizisi 2007 Yılında Oynandı
            Ve Şuan İçin En Son Dizisi Toplam 6 Dizide Rol Aldı



WWe Smackdown Raw 17 Eylül İzle

WWe Smackdown Raw 17 Eylül İzle , 17 Eylül wwe izle , 17 Eylül smackdown izle , 17 Eylül amerikan güreşi izle , 17 Eylül smackdown güreş izle , wwe smackdown raw izle , wwe son bölüm izle

Battle Royal Smackdown vs Raw vs ECW Süper Kapışma HD KalitesiyLe



smackdown raw vs. man battle royalSüper Kapışma İzlemeye Değer ; )



smackdown raw vs. man battle royal | izlesene.com

2011 Yeni Saat Modelleri Bayan - Erkek

14 Eylül 2010 Salı


2011 Slazenger Saat Modelleri , 2011 Romanson Saat Modelleri , 2010 saat modelleri ve fiyatlarıJacquens Lemans Saat Modelleri
40 $.- 2011 Yılında Çıkacak Uzun Yıllar Kullanılabilecek Şık Bir Saat


120 $ - Bayan ve Erkek'ler'e Uygun Yeni Saat Takım Üstüne Yakışacak Bir Saat'tir Dayanıklı ve Su Geçirmez


2011 Diesel Saat Modelleri
68$ - 2011 Bayanların En Çok Tercih Edeceği SaatLerden Birisidir Bence Çok Hoş ve Nazik Bir Saat2011 Movado Saat Modelleri
89$ - Dijital NikeŞekli Verilmiş Erkekler İçin Güzel Bir Saat


Google Arama : 2011 Değişik Saat Modelleri, 2011 Dijital Saat Modelleri, 2011 Koyu Renkli Saat Modelleri, 2011 Saat Fiyatları, 2011 Saat Modelleri, 2011 Şık Saat Modelleri

Avon Sipariş , avon.com.tr

Avon Sipariş '' Avon SiparişLerini avon.com.tr Sitesinden Yapabilirsiniz. BaşarıLar İnşallah Bol KazançLar ve Güzel Hediyeler Kazanırsınız .

Google Kelimeleri : Avon Sipariş , avon.com.tr

Rüyada köpek görmek

Zevk ve sefaya düşkün kimseye, insanın emredici nefsine, hal ve hareketi iyi olmayan alime, Havlayan köpek şirret ve aşırı tamahkar insana, Köpek ısırması yahut tırmalayamı düşmandan görülecek zarara yahut hastalanmaya, köpeğin elbisesini yırtması ahmak bir kimsenin yapacağı dedikoduya, Köpek yavrusu sevimli bir çocuğa, ahmak bir kimsenin yitiğine, Ev köpeği zalim bir düşmana, Av köpeği elde edilecek menfaate, Tazı, ehli için yöneticiliğe, diğerleri için güç ve varlık sahibi olmakla birlikte insanlıktan nasibi olmamaya, Köpeği öldürmek düşmana galip gelmeye, köpeklerle birlikte havlamak maksadın haıl olmasına, Av köpeklerinin ava çıkması, insanların birlikte yapacağı bir iş ve harekete yahut herkes için hayırlı gelişmelere, Av köpeklerinin şehre dönmeleri sessizlik ve işsizliğe, Köpekler dünya ehli insanlara, güvenlik güçlerinin yardımcılarına, bekçiye yahut bid4at sahibi kimseye, Köpek eti yemek düşmandan gelecek mala yahut ona galip gelmeye, Çoban köpeği, ev halkını kötülüklerden koruyan ve komşularıyla iyi geçinen insana, Köpeklerle sohbet etmek gizlenmeye, Ev köpeği, sadık olmakla birlikte alçak yaratılıştı bekçi yahut yardımcıya, Köpeğin yediği yalı görmek, malını başkasından kıskanan cimri ve açgözlü bir kimseye, Ashab-ı Kehf'in köpeğini görmek firar etmeye, korku ve hapse; bu köpeği kent içinde görmek vekilliğini yenilemeye delalet eder.
Rüyada kendisine köpek aldığını görmek, onun diğer insanlarla hoş muhabbetler etmesine yorumlanır. Köpeğin ısırdığını görmek, bir iyi arkadaşınız nedeniyle sıkıntı yaşayacağınıza işarettir. Kendisini köpekler uluyor veya havlıyorsa isteklerinin gerçekleşeceğine ve güven içinde olacağına yorumlanır. Eğer köpekleri öldürdüğünü görürse, düşmanlarını alt edeceğine yorumlanır.
Rüyada kendisine köpek aldığını görmek, onun diğer insanlarla hoş muhabbetler etmesine yorumlanır. Köpeğin ısırdığını görmek, bir iyi arkadaşınız nedeniyle sıkıntı yaşayacağınıza işarettir. Kendisini köpekler uluyor veya havlıyorsa isteklerinin gerçekleşeceğine ve güven içinde olacağına yorumlanır. Eğer köpekleri öldürdüğünü görürse, düşmanlarını alt edeceğine yorumlanır.
Çirkin köpek, bir düşmanınız olduğunun işaretidir. Eğer köpek sevimli ve elinizi yalıyorsa, gerçek dostlara sahip olacağınız anlamına gelir.
Köpek sevenler için rüya dost, sevmeyenler için ise düşmandır.
Rüyada köpek, sadakatle tabir olunur. Rüyasinda bir köpegin kendisine saldirdigini, fakat isirmadigini görmek, düsmanlarinin kendisine dis bilediklerine, fakat zararlari dokunmayacagina delalet eder. Bir köpegin kendisini isirdigini ve elbiselerini parçaladigini görmek, isinde kendisine rakip olan kisiler tarafindan sikistirilarak, zarara ugratilacagina isarettir. Bir köpegin kendisinin yanina gelerek, ellerini yaladigini ve kisik sesle havladigini görmek, kendisini alt etmek isteyen rakiplerinin yola geldigine ve onunla anlasmak istediklerine delalet eder. Yolda giderken bir kaç köpegin saldirisina ugrayip, onlarla mücadele ederek, hepsini kaçirdigini görmek, evinde ev halki tarafindan kötü karsilanacagina fakat onlari söyledigi sözlerle inandiracagina delildir. Disi bir köpegin disi yavrusunu emzirdigini görmek, çocuklari varsa, onlardan hayir görecegine, bekarsa helal süt emmis bir kadinla evlenecegine isarettir. Abdülgani Nablusiye göre; disi köpek inatçi ve kötü kalpli bir kadindir. Rüyada bir disi köpegin bir erkek köpegi kovaladigini görmek, böyle bir kadinin serrine ugrayarak, halka rezil olacagina, iki köpegin bir disi köpegi takip ettiklerini görmek fena yola uymus bir kadinla bir erkegi elinden tutup onlari hayirli bir sekilde evlendirecegine delalet eder. Rüyada bir çoban köpegi besledigini görmek, düsmanlari varsa kendisinden çekindiklerine, yahut ev halkinin kendisi hakkinda büyük saygilari bulunduguna isarettir. Bir ev köpegi oldugunu ve onu bahçesinde veya caddede gezdirdigini görmek, o kimsenin keyfine düskün ve merhametli bir kisi olduguna delalet eder. Av köpegi besleyen kimse, gösterisi seven bir kisi olarak tanimlanir. Sokakta sürü halinde havlayarak giden köpekleri gören, içinde besledigi bütün isteklerine kavusur. Rüyasinda kendisinin birdenbire bir köpek oldugunu görmek, onun baskalarina karsi pek kibirli ve pek magrur davrandigina isarettir. Evvelce köpek oldugu halde, birdenbire insan oldugunu görmek, tövbe ve istigfar etmeye ve Allahin yasakladigi her seyden el etek çekmesi gerektirdigine delalet eder. Rüyasinda bir köpegi keserek onun etini yedigini gören kimse, düsmanindan üstün olur, fakat eline haram mal geçer. Süs köpegi beslemek, esiyle arasinin iyi olmadigina isarettir. Rüyasinda bir süs köpegini kucaginda tasidigini görmek, esine hiyanet ettigine delalet eder. Rüyasinda köpek sütü içtigini görmek, azili bir düsmani olduguna ve ondan çekindigine delalet eder. Köpegini tasmasindan tutarak, sürüklercesine çekip götürdügünü görmek, kendisine yardim için bazi kisilerin basvuracagina isarettir. Bazilarina göre; rüyada köpek görmek, düsmanliginda bile iyilik ve sefkat olan biri ile; disi köpek görmek ise, huysuz ve sonunda bela olacak bir kadinla tabir olunur. Siyah köpek bir zenci düsmana, beyaz köpek diger düsmanlara yorumlanir, Rüyasinda bir köpegin üzerine havladigini gören sonsuz, korkak bir düsmandan fena bir söz isitir ve ona karsi kin duyar. Köpegin kendisini isirdigini gören, düsmanindan fena bir muamele görür. Köpegin agzinin suyundan elbisesinin pislendigini gören, düsmanindan isitecegi sözden dolayi üzülür. Elbisesini bir köpegin yirttigini görmek, islerinde eksiklik olduguna; köpek eti düsman malina, o etten yemek, düsmana üstün gelmeye delalet eder. Kirmaniye göre; rüyasinda bir köpegi baska bir köpegin Üzerine saldirirken gören, düsmanindan kurtulmak için baska bir düsmanini onun üzerine yollar. Köpege ekmek dogradigini görenin rizki bol olur. Uyumakta olan bir köpegi basi altina yastik gibi koydugunu görmek, içlerinde önemsiz güçlükler olacagina ve düsmana inandigina delalet eder. Köpek sütü, korku ve düsmandan çekinmektir. Köpegin kendinden kaçtigini görmek, düsmanin kendisinden kaçip karsisina gelmekten çekindigine isarettir. Ismail El-Esasa göre; rüyada av köpegi ile avlandigini gören, düsman oldugu ileri sürülen bir kisiden menfaat görür. Av köpeginin eti, miras ile tabir olunur. Bir av köpegini yarimdan kovdugunu gören, fayda görecegi bir düsmanini uzaklastirir. Ebu Sait El-Vaize göre; rüyada köpek görmek iki sekilde tabir olunur: Sahibi oldugu hizmetçiler, yendigi düsmani. Muzir köpek, rüya sahibi için zarar verecek düsman; oynamak ve eglenmek için beslenen süs köpegi, tat almakla, sevgi ve sevinçle yorumlanir. Rüyasinda bir köpek satin aldigini veya kendisine hediye edildigini görmek, nafaka hususunda akrabasindan bazilari ile aralarinda geçimsizlik ve ayrilik olup, sonradan hepsinin geçecegine delalet eder. Yatagina, veya yemek kabina, yahut esyasindan birine köpegin isedigini görmek, karisi ile bir yabanci erkegin veya kocasi ile bir yabanci kadinin gayri mesru iliskide bulunduguna isarettir. Bir köpegin kendisine saldirdigini görmek, baskasi için kötü söz söyleyen bir adama delildir. Cafer-i Sadika göre; rüyada köpek görmek dört sekilde tabir olunur: Alçak bir düsman, tamahkar bir adam, çirkin bir hizmetçi, cahil bir adam. Bazi yorumcular; rüyada siyah bir köpegin uludugunu görmek, hastaliga delalet eder. Çünkü bu defalarca tecrübe edilmistir, derler. Bir baska rivayete görede: Rüyada köpek görmek günah islemekte cesaretli, zevk ve sefaya düskün bir kimseye isarettir. Eger köpek ürürse o adi kimsenin haddi asarak fena ve tamahkar olduguna isarettir. Bir kimse rüyada kendisini bir köpek isirdigini veya tirmaladigini görse, o kimseye hissettigi aci kadar düsmanindan bir zara erisir. Bazen rüya sahibi hastalanir. Bir kimse rüyada bir köpegin kendisinin elbisesini yirttigini görse, onu akilsiz bir adam giybet eder. Disi köpek, inatçi ve kötü bir kavim ve kabileye mensup adi bir kadindir. Köpek yavrusu, sevimli bir çocuktur. Köpek zevk ve sefaya düskün bir kimsedir. Rüyada çoban köpegine malik olmak, rüya sahibine bir mülkten elde edecegi menfaata isarettir. Ev köpegi, zalim bir düsmandir. Saltanat ve memuriyete ehil olan bir kimse rüyada tazi köpegini görse, bir vilayete vali olur. Tazi köpegi kuvvetli, ancak vicdansiz adi bir kimsedir. Rüyada bir köpek aldigini gören kimse, hizmetçilerle arkadaslik ve sohbet eder ve asin derecede sever. Bir kimse, köpegin kendisini isirdigini görse, o kimseye bir hizmetçi veya bir dost ve ahbabi tarafindan bir sikinti ve musibet erisir. Köpeklerle beraber havladigini gören kimse, arzusuna erisir. Köpekleri öldürdügünü gören kimse, düsmanina galip gelir. Bir kimse rüyada av köpeklerinin ava çiktiklarini görse bu rüya bütün insanlar hakkinda hayirdir ve insanin yapacagi bir fiil ve harekete isarettir. Av köpeklerinin avdan döndüklerini görse, issizlige isarettir. Av köpeklerinin sehre girdiklerini görmekte böyledir. Evi koruyan köpekler adamin hanimim, esya ve evini korumaga, kadin için, hastaliGinin artmasina, zarara ve bazi esyasinin gitmesine isarettir. Eger disi ev köpeklerinin ürüdüklerini görse kötü kimselerden erisecek zarar ve hileye isarettir. Ev köpeklerinin hasta olduklarini görse hastaliga, zarara ve evin bazi esyalarinin gitmesine isarettir. Köpekler, güvenlik kuvvetlerinin çocuk ve yardimcisiyla tabir edilir. Köpek zayif bir düsman ve cimri bir adamdir. Rüyada kendisine bir köpegin ürüdügünü gören kimse, vicdansiz bir adamdan hoslanmiyacagi bir söz isitir. Rüyada köpek eti yedigini gören kimse, düsmanina galip gelir ve düsmanindan eline mal geçer. Köpek bekçiye ve bidat sahibi bir kimseye isarettir. Rüyada köpek sütü içmek, korkuya isarettir. Köpek, delikanli veya kapida israr eden bir dilenciye isarettir. Bazen de köpek, onun sahibine olan sadakatinin çoklugundan sahibinin malini koruyup yabancilari def etmekle beraber, nefsin perisanhgma, meskenete ve alçak bir kimseye isarettir. Bazen de köpek biriktirmekle beraber dünya için fazlaca haris olup ve yaltakçilik yapmaya isarettir. Bütün köpekler dünya ehline isarettir. Av köpegi, izzet, yücelik ve riziktir. Çoban köpegi, hanimi, çolukçocugu ve komsusu hakkinda kiskanç iyi bir komsudur. Rüyada köpekle sohbet etmek "Ashab-i Kehf" in meshur kissasina bianen gizlenmeye isarettir. Disi köpek nesli çok ve kocasini koruyan bir kadina isarettir. Bazen köpek, Allah (C.C.)in rahmetinden ümiünl kesmeye ve yalanciliGa isarettir,
Düşmanınız olduğuna işarettir. Eğer köpek sevimli ve elinizi yalıyorsa, şansınızın açık olacağına işarettir. Havlayan bir köpek, yakın dostlarınızın tavsiyelerini dikkate almanız gerektiğinin işaretidir.
Düşmanınız olduğuna işarettir. Eğer köpek sevimli ve elinizi yalıyorsa, şansınızın açık olacağına işarettir. Havlayan bir köpek, yakın dostlarınızın tavsiyelerini dikkate almanız gerektiğinin işaretidir.

Bu Yazı Alıntıdır Kaynak : (www.ruyatabirleri.gen.tr)

Rüyada yılan görmek

Yılan; gizli düşmana, kadına, çocuğa, esenliğe, saltanata, beyliğe, kişinin geçimine; vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek aile fertlerinden birinin düşmanlığına, ağızdan yılan çıkması kötü süz söyleyerek bundan zarar görmeye işarettir.

Yastık veya yatağı üzerinde yılan öldürmek işinin vefat etmesine, boğazından yılan çıkıp toprağa girdiğini görmek ecelinin yaklaşmasına, yılanla boğuşmak düşmanından zarar görmeye, yılanı öldürmek yahut kesmek düşmanına galip gelmeye, yılan tutmak korktuğu şeyden emin olmaya, yılana sahip olup ondan korkmadığını görmek yüksek derecelere, büyük yılan büyük ve güçlü düşmana, küçük yılan zayıf düşmana işaret eder.

Ağzına yılan girdiğini görmek ilim ehli olmaya, yılanın uçarak yükseldiğini görmek sevinç ve sürura ermeye, bir yere yılan düşmesi, oranın yöneticisinin vefatına, başının üzerinde yılan görmek devlet kademesinde itibar sahibi olmaya, kap dolusu yılan görmek Müslümanlara buğzetmeye, yeşil yılan din düşmanına, etrafında yılanlar görmek yakınlarının düşmanlığına, onların sokamaması zarar verememelerine, yılandan korkmak düşman şerrinden emin olmaya, evde görülen yılan evdeki düşmana, hariçte görülen yılan dışarıdaki düşmana işarettir.

Yılanın eti, kemiği ve derisi düşmanın malına, yılanın kendisiyle konuştuğunu görmek düşmanı ile barışmaya yahut hayır ve menfaate ermeye, yılanın kendisine fena söz söylediğini görmek düşmanı ile kavga etmeye yahut düşmanı yüzünden zarara uğramaya, altın-gümüş ve diğer madenlerden yılan görmek büyük hayra, arkadan yürüyen yılan hileli düşmana işaret eder.

Çok zehirli oldukları bilinen engerek, kobra, gibi yılanları görmek çok daha da tehlikeli düşman demektir. Rüyada yılanı evde görmek düşmanın size kötülük yapacağına yorumlanır. Bu rüya karı - kocanın kavga etmesine işaret eder. Rüyada yılan görmek her türlü düşman demektir. Çok zehirli oldukları bilinen engerek, kobra, gibi yılanları görmek çok daha da tehlikeli düşman demektir. Rüyada yılanı evde görmek düşmanın size kötülük yapacağına yorumlanır. Bu rüya karı-kocanın kavga etmesine işaret eder. Yılan düşmandır. Rüyada yılan görmek, hilekâr bir düşmanla tabir olunur. Evinde yılan görmek, düşmanın evin içinde olduğuna, evin dışında yılan görmek düşmanın dışarıda bulunduğuna delalet eder.

Bir yılan öldürdüğünü gören düşmanına üstün gelir. Yılanın eti, derisi, kafası, kuyruğu ve kemiği düşmanın malına işarettir. Bir yılanı öldürüp eliyle yerden kaldırdığını veya parçalayıp öylece kaldırdığını gören, düşmanına üstünlük sağlar ve malını alır. Yılanın kendisine güzel bir söz söylediğini gören, düşman ile barışır. Bir rivayete göre hayır ve menfaate erer. Başka bir rivayete göre sonunda sevinilecek bir mal alır. Ayaklı yılan görmek, düşmanın kuvvetine işarettir. Etrafında toplanmış birçok yılanlar görmek, akrabasının kendisine düşman olduklarına; bunların kendini soktuğunu görmek, onlardan zarar göreceğine; sokmaması, zararı dokunmayacağına delalet eder. Rüyasında tırnaklı, pençeleri ve boynuzları olan yılan görmek, gayet serli büyük bir düşmana işarettir. Bir yılandan korktuğunu gören, düşman şerrinden emin olur.

Bir yılan görüp korkmadığı halde ondan kaçtığını gören, kederlenir. Cabir-ül Mağribi\'ye göre, rüyasında burnundan, memesinden cinsi organlarından yılan çıktığını görenin evladı kendisine düşman olur. Yılanın kulağından, göbeğinden veya ağzından çıktığını görmek, ev halkının rüyayı görene düşman olduklarına delalet eder. Halit el-Isfehani\'ye göre; koynundan yılan çıktığını görene, oğlu düşman olur. Yastığı veya yatağı üzerinde bir yılanı öldürdüğünü görenin, esi vefat eder. Yılan yumurtası zayıf düşmanla tabir olunur. Bir yılanla uğraştığını gören, düşmanı ile kavga eder, kendini bir yılanın soktuğunu gören, düşmanından zarar görür. Bir ev yılanı gören, düşman şerrinden uzak kalır. Bir yılanı kesip parçaladığını gören, düşmanından öcünü almış olur. Bir yılan beslediğini ve ondan korkmadığını gören, büyük bir mevkie ulaşır.

Rüyada büyük bir yılan görmek, düşmana işarettir. Rüyasında ağzına bir yılan girdiğini gören, büyük bir ilim sahibi olur. Ebu Sait El-Vaiz\'e göre, kara yılanı görmek mal edinmeye; su yılanı görmek, hatırı sayılan biriyle arkadaşlığa; ejderha görmek, kuvvetinin ve kudretinin artmasına delalet eder. Rüyasında bir yılanın uçarak yüksek bir yere çıktığını gören, sevinir; bir yere gökten bir yılan düştüğünü görmek, o yerin idarecisinin ölümüne işarettir. Basının üzerinde yılan gören, hükümet makamlarınca itibarlı sayılır. Yılanlarla dolu bir yer görmek, müslümanlara karsı düşmanlığa yorumlanır. Cafer-i Sadaka (RA) göre, rüyada yılan görmek on şekilde tabir olunur; gizli düşmanlık, geçim, selamet, hükümet, emirlik, devlet, es, evlat, ölüm ve sel. Bir başka rivayete göcede; rüyada iri ve uzun yılan görmek, korkuya işarettir. Bazen de, iri ve uzun yılan, aile, kadın ve evlattan düşmanlığa işarettir. Bazen de, bu rüya, yaramaz, korkunç ve serli komsuya işarettir. İri ve uzun bir yılana sahip olduğunu gören kimse büyük bir saltanata naklolur. Rüyada yılan, bir düşman yahut bir devlet ya da, bir hazine veya bir kadın yahut da bir çocuktur.

Bir kimsenin rüyada gördüğü ve ondan korkmadığı ejderha, o kimsenin kuvvet ve devletidir, yılan, mal sahibi düşmandır. Yılanı kendi evine soktuğunu gören kimse, o yılan kendisine hile edecek bir düşmanıdır. Yılanı tuttuğunu gören kimseye emniyet içerisinde bir düşman tarafından mal gelir. Eğer yılanı öldürdüyse düşmanına galip olur. Kendisini yılanın ısırdığını gören kimseye düşmanı tarafından bir eza ve meşakkat erişir. Rüyada yılanı yaktığını görse, düşmanım katleder ve düşmanlarına galip gelir. Yılanın uçtuğunu görse, düşmanla başka bir yere gider. Küçük yılan, küçük çocuktur. Küçük bir yılanı öldürdüğünü görse, küçük çocuğu vefat eder. Rüyada, sokaklarda yılanların gezdiğini görmek o yerde harbin meydana gelmesine işarettir. Yılan avladığını gören kimse düşmanına hile yapmakla onlardan bir şey elde eder. Siyah yılan, hile ve yaramazlığı cihetiyle düşmanının en şiddetlisidir. Yılanın beyazı, zayıf ve kuvvetsiz düşmandır. Bir kimse rüyada, yılanı deliğinden girip çıktığını görse, o kimseyi mahzun edecek şeytanin tasallutuna işarettir. Rüyada yılanla kavga ettiğini görse, kuvvetli düşmanı ile harbedir ve düşmanından korkar ve birbirlerinden ayrılırlar. Eğer yılan onu soksa, bir musibete düşer ve halas olmadan ümit kesilir. Kendi döşeğinde bir yılan öldürdüğünü gören kimsenin hanimi vefat eder. İki parça edilmiş yılanın parçalarım eline aldığını gören kimse, düşmanı bulunan bir kimseden istifade eder. Rüyada yılanın etini çiğ olarak yediğini görse, düşmanına ve düşmanının malına zafer bulur ve bu sebeple sevince erişir. Yılanın etini pişirerek yediğini görse, düşmanına galip ve cihat yüzünden helal mala nail olur. Yılanın, kendisini zehirleyerek vücudunun şiştiğini gören kimsenin bir düşmanı ile düşmanlığı olur ve kendisine istenmeyen bir şey isabet eder. Yılanın zahiri kendisine tesir edip et ve kemikleri birbirinden ayırdığını görse, o kimse düşmanı ile harp eder ve mağlup olur. Ailesi ve çoluk çocuğu muhtelif şehirlere dağılır. Eğer bu halden öldüğünü görse, düşmanı onu öldürür. Yılanın sivri dişleri düşmanın kuvvetidir. Kendi evinin yılanlarla dolduğunu ve onlardan korkmadığını görse, o kimse kendi evinde nefsine düşkün insanları ve Müslüman düşmanlarını görür.

Rüyada görülen su yılanları maldır. Rüyada yakasında ve kolunda korkmadığı beyaz ve küçük yılanın olduğunu görmesi, faydalı maldır. Rüyada zehirsiz, sıkıntısız, kendisine itaat ve dilediği gibi hareket eden birtakım yumuşak yılanlara sahip olmak, rüyayı görenin eline eritilmiş birtakım altın ve külçeler geçmesine ve onları bir yere gömüp gizlemesine işarettir. Rüyada arkadan yürüyen yılan hileli düşmandır. Yılanların gözü önünde yürüdüklerim ve etrafında dolaştıklarını gören kimseye, beraberinde bulunan ve ona bir zarar ve ziyan veremeyecek düşmana işarettir. Bir yılanı görüp fakat ona görünmeksizin kaçsa, düşmanından emin olur ve ona zafer bulur. Ölmüş bir yılan görse, kendi çabası olmadan Allah-u Teâlâ düşmanını helak eder. Zarar ve ziyan vermeksizin birtakım yılanların evine girip çıktıklarını görse, bu rüya akrabalarından olan düşmana işarettir. O yılanları yine ayni şekilde kendi evinden başka yerde görse, düşmanının yabancılardan olmasına işarettir. Yılanı iki parça ettiğini görse, düşmanın düşmanlığını yarıda keser, düşmanlık ve hilesini yapmaktan onu meneder. Bir şehirde yılanların öldürüldüklerini ve onların büyüklerinden birisini kendisinin öldürdüğünü görse, o şehre sahip olur. Yılanı yüksek bir yere çıkıyor görse, rahat, ferahlık ve sevince erişir. Yılanın yüksek bir yerden indiğini görse, o yerde bir lider ölür. Yılan eti yediğini gören kimseye, sevinç, menfaat ve izzet isabet eder. Bir yerden bir yılan çıktığını görse, o yerde meydana çıkacak bir azaba işarettir. Yılanın, kendisini yuttuğunu gören kimse, devlet ve saltanata nail olur. Başında yılan olduğunu görenin şanı devlet ricali yanında yüce olur. Rüyada yılanları çiğneyerek onların aralarında gezinmek, dereler dolusu sellerin akacağı büyük bir yağmura işarettir. Bazen de yılan küffara ve bidat sahiplerine işarettir. Yılan, sel ve devlete işarettir. Bir kimse bir yılan öldürdüğünü görse, bir kadınla evlenir. Eğer yılanın bir evden çıktığını görse, o ev harap olur. Hasta olan kimsenin ağzından yılan çıksa, ölmesine işarettir. Ağzına yılanın girdiğini gören kimse düşmanını kahreder. Bir yılanı beline sardığını görse, o kimse beline kemer takar. Arkasından eliyle yılan çıkardığını gören kimseye akrabaları tarafından bir musibet erişir. Ev yılanı komsu, sahra yılanı, yol kesicidir. Yılan, ser, kıskançlık, hile ve düşmanlıkla yardımdır. Rüyada yılan tutan kimseyi görmek serli kimselerle geçinmeye, buğz ve düşmanlığını gizli tutarak düşmanı idare etmeye işarettir. Eğer yılancının yanında yılanlar varsa ve rüyayı gören de hasta ise ömrünün uzun olmasına işarettir. Yılanlar hastalık ve kederi anlattığı gibi, düş kırıklıklarının da işaretçisidirler. Engerek yılanı bir bela anlamını taşır. Boğa yılanı ise, karışık ve kötü günlerin yaklaşması olarak değerlendirilir. Rüyada yılan görmek; iş hayatınızda karışık ve zor işlerle uğraşacağınıza, yılanın sürünerek size doğru geldiğini görmek; düşmanlarınızın birleşerek size karşı bir tehlike oluşturmaya çalıştırdıklarına, yılanla boğuşup öldürdüğünüzü görmek; bir düşmanınızı yeneceğinize, yılan eti yemek; bir işten fayda elde etmeye, yılan ile konuşmak; düşman ile barışmaya işarettir,

Bu Yazı Alıntıdır (tabirler.net)

15 Eylül Patito Feo İzle , Patito Feo 54. Bölüm İzle

15 Eylül Patito Feo İzle '' 15 Eylül Patito Feo Dizisinin Kaçıncı Bölümü Dur Bakım 54. Bölümmüş Pawk'ın Önceki Yazısı Çıkmış Ondan Hesabladım hehe neyse 15 eYlül sabahı patito feo var hadin bye


Google Arama : 15 Eylül Patito Feo İzle,Patito Feo 15 Eylül İzle,Patito Feo 54. Bölüm İzle

Hande Katipoğlu Fotoğrafları , Hande Katipoğlu Resimleri

Hande Katipoğlu Fotoğrafları , Hande Katipoğlu Resimleri '' Hande Katipoğlu Güzel Oyuncunun SizLere GüzeL ResimLerini PayLaşacağım KeyifLe Bakın hehe

15 Eylül Zuhal Topalda İzdivaç İzle

15 Eylül Zuhal Topalda İzdivaç İzle '' İzdivacın Kralı Zuhal Topal Star Tv'de NEŞElendirecek Bizi

14 eylül hava durumu

13 Eylül 2010 Pazartesi

14 eylül hava durumu,15 eylül hava durumu '' Yeni Güncel Haber DurumLarınızı SizLerLe PayLaşacağız 14' Eylül 2010 Hava Durumu Aşağıdadır. TeşekkürLer.Google Seviyoree Seni : )




























 TeşekkürLer Yorumlarınızı Bekleriz:) Ankara , İzmir , İstanbuL Her Yer . )

13 Eylül Esra Erolda Evlen Benimle İzle

12 Eylül 2010 Pazar

13 Eylül Esra Erolda Evlen Benimle İzle  Sezon Finaliden çıktı :) Kısa Sürede İzdivaçları Bitirmiştik ve tekrar başlıyoruz hadi bakalım  hayırlısı keyifli izlemeler hacı video eklemicem kusura bakmayın

Küçük Sırlar Cumartesi , Küçük Sırlar Yeni Günü

9 Eylül 2010 Perşembe

http://images.beyazgazete.com/haber/resim/kucuk-sirlar-6-bolum-fragmani-izle.jpg
ArkadaşLar Küçük Sırlar Dizisi Çarşamba Günü 21:00'da Ekranlarda Oluyordu ve Artık Günü Değiştir Türkünü Söyle Yarışmasının Bitimiyle Birlikte Küçük Sırlar Cumartesi Günü Olacak.Çarşamba Gününe Kanal D Yeni Dizilerinden Öyle Bir Geçer ZamanKi & Fatmagülün Suçu Ne DiziLerinden Biri GeçebiLir.

Serbia - Spain Basketbol Maçı İzle

8 Eylül 2010 Çarşamba

http://www.basketligi.com/wp-content/uploads/2010/03/nba5cc1.jpgSerbia - Spain Basketbol Maçı İzle '' Türkiye Slovenya Maçı Öncesinde Seyir Değer Bir Maç Derim Türkiye Saatiyle 18:00'da Başlayacak Mücadele Yayın Maç Saatinde Eklenecektir.. TeşekkürLer GÖrüşleriniz Bizim İçin Çok DeğerLi YorumLarınızı Bekliyoruz.

Chat Rulet Tr

7 Eylül 2010 Salı

http://www.programlar.com/files/img/prg/nws/52/952/facebook-un-ortagi-chatroulette-e-talip,1,out.jpgChat Rulet Tr ''ArkadaşLar Chat Rulet TR Yazımda SizLere Yeni Çıkan Daha Doğrusu Yeni Yeni Ünlenmeye Başlayan Görüntülü Chat Sayfası Chat Rulet'in Tanıtımını Yapacağım Aradanığınız Cinsiyeti Kendi Cinsiyetini Yazıp Bağlan' Tuşuna Basıp Arkadaş Buluyorsunuz Genel Olarak 18 Yaş Üzeri Olanlar İçin Yapılmış Bir Sayfadır .
Resmi Sayfası http://www.chatroulette.com.tr/default.aspx ''burasıdır buradan giriş yapabilirsiniz. keyifli sohbetler ..

Çakıl Taşlar Dizisi Sevil Resimleri

6 Eylül 2010 Pazartesi

Çakıl Taşlar Dizisinde Sevil İsmiyle ÜnleneN Güzel Oyuncu Resimleri Nette'' Dolaşıyor Bende Ne Yapsam Diyordum ve SizLere Güzel Oyuncunun Resimlerini Ekledim ..




















Çakıl Taşlar Dizisi Sevil Resimleri Çakıl Taşları nın Genç İsmi 'Nin ResimLerini Sizlerle Paylaşıyo
ruz ResimLer Alıntıdır..

Kaynak : Google Görseller..

Russia (Rusya) - New Zealand Basketbol Maçı İzle

5 Eylül 2010 Pazar

http://spor777.files.wordpress.com/2008/06/nba_logo_ball.jpgRusya Yeni Zellanda Basketbol Maçı Amerika Angola Maçından 3 Saat Sonra Türkiye Saatiyle 21:00'da Oynanacaktır Maç Başlamadan Yayın Ekleyeceğiz.
Yorumlarınız Bizim İçin Çok DeğerLidir.Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.

USA (amerika) - Angola Basketbol Maçı İzle

http://spor777.files.wordpress.com/2008/06/nba_logo_ball.jpgUSA (amerika) - Angola Basketbol Maçı İzle '' Maç Saati Sitemiz Link Olarak Ekleyecektir..Türkiye Saatiyle Maç 18:00da Başlayacak
TeşekkürLer Maç Hakkında Yorumlarınız Bizim İçin Çok DeğerLi..

7 eylül hangi burç ?

7 eylül hangi burç '' 7 Eylül Doğum Gününüz Heralde Burcunuzu Öğrenmek İstediğinize Göre Doğum Gününüz Kutlu Olsun : ) xDe 7 Eylül Hangi Burç Sorusuna  Al Bak Ne Kızıyon Aşşada:@

Haftanın ilk iş günü bakalım yıldızlar bizim için neler diyor...Bizi neler bekliyor aşkta işte sağlıkta istediğimiz haberleri alabilecekmiyiz...Melekler Mekanı farkıyla 7 Eylül burç yorumlarınız 7 Eylül Günlük Burç Yorumları
Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı. Midenize düşkünlüğünüz son günlerde bir hayli arttı. Rejim yapmaya ne dersiniz? Yoksa alacağınız kilolarla kendinizi sevdiğinize beğendiremeyebilirsiniz.

KOÇ

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Cereyanda kalmayın. Sevdiğinizle daha sık bereber olacağınız günler yakında.

BOĞA

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz. Güne mutlu başlayın. Karamsarlığa kapılmayın. Ayrıca hiç ummadığınız bir yerden para gelebilir. Sevdiğiniz varsa düşlerdeki gibi zevkli saatler geçirebilirsiniz. Bu da ancak ona zaman ayırmanızla mümkün. Moralinizi yüksek tutun. Sağlığınız iyi.

İKİZLER

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız. İş yerinizdeki çalışmalarınızdan dolayı terfi edebilirsiniz. Çevrenizdekiler bunu çekemeyebilirler. Çünkü siz displinli ve işine saygı gösteren birisiniz. Aslında onlara örnek olmalısınız. Sağlık konusunda ise bel ağrılarına dikkat edin. Başınıza iş açabilir.

YENGEÇ

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Bu iş veya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak. Onları incelemeli içlerinden en zeki, neşeli olanını seçmelisiniz. Kendinizi eve hapsetmeyin. Bu da moralinizi olumsuz etkiliyor. Çıkın dolaşın bu size iyi gelecek.

ASLAN

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Duygusal alanda esen pozitif rüzgarlar keyfinizi yerine getirecek, ancak heyecanınızı bastırmakta zorlandığınız taktirde yanlış adım atabilirsiniz. Paranızı tutumlu harcayın. Beklenmedik harcamalar kapınızı çalabilir. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

BAŞAK

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın. Bu değişiklikler sizi de rahatlatacak. İşte yaşanan aksilikler sizi çok yıpratıyor. Sakin bir döneme yakında kavuşacaksınız. Telefonla sevindirici bir haber alacaksınız. Hem çok sevinecek aynı zamanda da şaşıracaksınız. Bu haber yaşamınıza yeni bir boyut getirecek.

TERAZİ

Siz hiç yorulmazmısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor. Ona da zaman ayırın. Ona hediyeler alın ve başbaşa kalabileceğiniz yerlere davet edin. Romantizmi çoktan unuttunuz. Hatırlamanızın zamanı geldi. Çok şükür maddi durumunuz gayet iyi. Sağlığınız da mükemmel. Hayatın tadını çıkarmamanız için bir neden yok. Güzel günler sizi bekliyor.

AKREP

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz. Gönül işlerinizdeki durgunluk da bu günlerde hareketlenecek. Para konusundaki endişeleriniz çok yersiz. Yakınlarınızdan borç alabilirsiniz. Birinden alacağınız bir armağan teklif yerine geçebilir. Bu teklifi değerlendirin. Sigarayı azaltın.

YAY

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir. Sosyal ilişkilerinizde ise tartışmalı ortamlara girmekten kaçının, çünkü olayları objektif bir şekilde değerlendiremeyebilirsiniz. Bu dönemde çevrenizdekilerle rekabete girmemeye dikkat edin. Düzenli ve tedbirli olmaya çalışın.

OĞLAK

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun. Böylelikle kendinize olan güveniniz de artacak. Gönül işlerinizdeki durgunluk da bu hareketli günlerde değişecek. Yanlış adımlar atmamaya dikkat edin. Uzun bir yolculuk yaparak sevdiğinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Alerjinize karşı doktorun önerdiği alerji haplarını önlem alarak kullanabilirsiniz.

KOVA

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan sağlıklı bir karar vermelisiniz. Belki de onu çevrenizden uzaklaştırmanız en iyisi. Ailenizin son zamanlarda geçirdiği kötü günler ister istemez sizi de etkilemiş. İyi bir tatil sizi kendinize getirir.

BALIK

6 eylül patito feo izle , patito feo 6 eylül izle , patito feo 45. bölüm izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0K2ULDN6GpNwvgGdyZVzjF3x0dU43RZ_odA_j79Q2muoXyRsvUDtyfUTWMolihk84UoKlCi9wJ1Xb1r0U4iIORFspbvCRpkGpkTxMVtXfZ18ARypr0U1pHeSBrEOWH_FLXp-eCwSttwb-/s400/patito-antonella.jpg
YORUM ATARAK TARTIŞMAYA KATILABİLİRSİNİZ.

6 eylül patito feo izle , patito feo 6 eylül izle ' patito feo dizisi 6 eylül 45. bölümü sitemize özeti eklenecektir arkadaşlar guncelhabercom.blogspot by yakup : )
google arama : 6 eylül patito feo izle , patito feo 6 eylül izle , patito feo 45. bölüm izle

saat 09:00'da patito feo dizisi atv'de sakın kaçırmayın

qweqweqweqweqweqweqweqweqwe

4 Eylül 2010 Cumartesi

ArkadaşLar Bu Yeni Stil : ) asdasdsadsasd '' Den Sonra Şimdide q klavyede asd'nin üstündeki qwe meşhur oldu şimdik sırasıyla zxc olmasını bekliyorum : ))))))

Enflasyon Yükselişte , 3 Eylül Enflasyon Yükselişte

3 Eylül 2010 Cuma

Haber:  Enflasyon Yükselişte Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayında tüketici fiyatları endeksinin (TÜFE) yüzde 0,40, üretici fiyatları endeksinin (ÜFE) ise yüzde 1,15 arttığını açıkladı.

TÜİK'in 2003 baz yıllık verilerine göre, Ağustos ayı itibarıyla yıllık enflasyon ise TÜFE'de yüzde 8,33, ÜFE'de yüzde 9,03 oldu. Sekiz aylık enflasyon TÜFE'de yüzde 3,50, ÜFE'de yüzde 5,98 düzeyinde gerçekleşti.

Ağustos ayı itibarıyla 12 aylık ortalamalara göre yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 7,83, üretici fiyatlarında yüzde 6,18 düzeyinde oldu.

GIDA ENFLASYONU YÜZDE 2.95

TÜFE'de ana harcama grupları itibariyle bir ay önceye göre en yüksek artış yüzde 2.95 ile gıda ve alkolsüz içecekler grubunda gerçekleşti.

Ağustos ayında endekste yer alan gruplardan lokanta ve otellerde yüzde 0.47, konutta yüzde 0.15, eğitimde yüzde 0.14, eğlence ve kültürde yüzde 0.10 artış oldu.

ZAM ŞAMPİYONU SALATALIK

Ağustos ayının zam şampiyonu yüzde 59.94'lük fiyat artışıyla salatalık oldu. Onu yüzde 58.11'le karpuz, yüzde 40.19'la taze fasulye, yüzde 31.20'yle kabak, yüzde 24.14'le şeftali, yüzde 10.87'yle spor müsabakalarına giriş ücreti izledi.

Listede son dönemde dikkat çeken et fiyatları da kendine yer buldu. Tavuk eti yüzde 8.59, koyun eti yüzde 5.61 arttı.

Zoraki Rekor

Haber:  Zoraki Rekor! Göçük Altında 28 Gündür Yaşam Mücadelesi Veren 33 Madenci, İstemeden de Olsa Yeni Bir Rekora İmza Attı.
Şili'de 28 gün önceki maden kazasının ardından hayatta kalmayı başaran 33 madenci aynı zamanda toprak altında en uzun yaşama rekoru kırdı.

Madencilere ulaşma çabası sürerken, yetkililer, yakınlarıyla bağlantı kuran ailelerden toprağın 700 metre altında kalan madencileri sıkıntıya sokabilecek türden mesaj göndermemelerini istedi.

Daha önce bu tür kazaların ardından toprak altında en uzun kalanların listesi ise şöyle:

25 gün: 3 Çinli madenci, su basan bir madende 25 gün toprak altında kalmış, 13 Temmuz 2009'da kurtarılmıştı. Kaza sonrası 13 arkadaşını kaybeden 3 madenci, bir sığınak bulmuş, kayadan sızan suyu içmiş ve kömür parçaları yiyerek hayatta kalmıştı.

14 gün: Avustralya'daki Beaconsfield'de bulunan bir altın madeninde, yerin 1 kilometre kadar altında 14 gün geçiren 2 madenci 9 Mayıs 2006'da sağ salim kurtulmuştu. Kaza sırasında madenciler, kendilerini düşen kayalardan koruyan metalden bir sığınakta bulunuyordu. 5 gün madenin kaya duvarından akan sudan içen madencilere bir boru yardımıyla su ve yiyecek gönderilmişti.



8 gün: Çin'in kuzeydoğusundaki Wanjialing'de bir madeni su basmış, 115 madenci 8 gün sonra, 5 Nisan 2010'da sağ salim kurtarılmıştı.

5 gün: Polonyalı bir madenci Halemba'daki madendeki göçük nedeniyle 5 gün toprak altında kalmış, 22 Şubat 2006'da kurtarılmıştı.

5 gün: Çin'de bir madence mahsur kalan 8 Çinli, idrarlarını içip kömür tozu yiyerek hayatta kalmış, 5 Ağustos 2008'de de kurtarılmıştı.